• FiFi
 • SweSwe
 • EngEng
 • SuomiAreena-retki Sammallahdenmäelle

  SuomiAreena-retki Sammallahdenmäelle

  4.7.2019 Uutiset 0
  Sammallahdenmäen hautaröykkiö, kuva Rauman kaupunki

  Maanmittauslaitos ja Suomen maailmanperintökohteiden yhdistys tekevät tänä vuonna SuomiAreena-yhteistyötä. Yhteisen telttaohjelman ja keskustelupaneelin lisäksi kulttuurinystäviä hemmotellaan opastetulla retkellä Sammallahdenmäelle keskiviikkona 17.7. klo 13.

  Rauman Lapissa sijaitseva Sammallahdenmäen pronssikautinen hautaröykkiöalue on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta. Vaikuttava alue on henkeäsalpaava niin kulttuurillisesti kuin historiallisestikin, eikä sinne tehdä maksuttomia, opastettuja kierroksia kovin usein – siksi kannattaa olla paikalla SuomiAreena-viikolla.

  Sammallahdenmäen hautaröykkiö, kuva Rauman kaupunki
  Sammallahdenmäen pronssikautinen hautaröykkiöalue lisättiin Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 1999.

  Maanmittauslaitoksen ja Suomen maailmanperintökohteiden yhdistyksen yhteisteltalla jaetaan lippuja maanantai-aamusta (15.7.) keskiviikkoaamuun, niin kauan kuin lippuja riittää. Lähtö tapahtuu Porin Matkahuollolta keskiviikkona 17. heinäkuuta klo 13, ja retkeltä palataan samaan paikkaan klo 17 iltapäivällä. Maksuton matka sisältää asiantuntijan opastuksen Sammallahdenmäellä, pullakahvit ja tilausbussimatkan molempiin suuntiin.

  Tervetuloa mukaan!

  Lyhyesti:

  • Opastettu retki Rauman Sammallahdenmäelle
  • Lähtö Porin keskustan tuntumasta 17.7. klo 13, paluu klo 17
  • Liput MML:n SuomiAreena-teltalta
  • Retki on ilmainen ja kaikille avoin
  • Lue lisää SuomiAreenan tapahtumaohjelmasta

  Lisätietoja:

  Markkinointiassistentti Ulla Mikkanen, puh. 040 801 1261, ulla.mikkanen@maanmittauslaitos.fi